Spanish Brass porta el seu “Puro d’Oliva” a per tota la Comunitat

8-2-2018 19:41h


La banda actuarà durant el mes de febrer a Sant Vicent del Raspeig, Vila-real i Torrent


 El grup de música de cambra “Spanish Brass” i el pianista “Chano Domínguez”, amb la col·laboració del percussionista bandoler, estan de gira per la Comunitat Valenciana durant el mes de febrer, amb l’espectacle Puro d’Oliva, del qual gravaran, a més, un nou CD.


La primera de les actuaicons previstes tindrà lloc el 9 de febrer al Cinema l’Esperança de Sant Vicent del Raspeig a les 20.30 hores. Dos dies després, el dia 11, la formació actuarà a a l’Auditori de Vila-real a les 19.30 hores.


La gira farà una parada el 20 al 22 de febrer, quan la formació enregistrarà el CD “Puro d’Oliva” al Palau de la Música de València.


No obstant, una de les principals cites serpa la del 24 de febrer, quan actuaran al Festival “Brassurround” Torrent.


Festival Brassurround Torrent
El festival Brassurround Torrent celebra la seua dotzena edició del 23 al 25 de febrer i tindrà com a protagonistes a músics de la talla del pianista de la Santandreu Jazz Band, el trompetista nord-americà Adam Rapa, la Banda Cercle Catòlic, el trombonista Carlos Gil i el trompetista Luis González, a més dels mateixs Spanish Brass.


 


 


 


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción