La Nova d’Alcoi mostra els seus 175 anys d’història en una exposició

7-2-2018 19:06h


Amb esta mostra la Societat escriu els útlims compassos de la celebració del seu aniversariLa Societat Musical Nova d’Alcoi mostrarà tot el patrimoni musical i pictòric creat durant aquest últim any amb motiu de la celebració seu 175è aniversari, així com les banderes, uniformes, partitures i fotografies de directors, músics i esdeveniments que han fet història en aquesta banda alcoiana des de la seua fundació en 1842.


Tot este material d’incalculable valor forma part de l’exposició “ExpoNova de 175 anys”, que s’inaugurarà aquest divendres, 9 de febrer, a les 20.15 hores en el Círculo Industrial de Alcoy.


Serà una obertura ben especial perquè hi haurà una actuació a càrrec del Grup de Danses Carrascal d’Alcoi, que ha volgut homenatjar a la banda pel seu aniversari, i de la pròpia banda de La Nova, que posarà la seua música al servei de l’acte.


Des de la Música Nova han volgut agrair al Círculo Industrial de Alcoy la seua col·laboració en aquest projecte cultural amb el qual l’entitat musical escriu els últims compassos de la commemoració de l’efemèride.


La mostra estarà oberta fins al 24 de febrer, en horari de dilluns a diumenge de 9 a 21.30 hores i l’entrada és lliure.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción