Almoradí acollirà este dissabte la XIII Gala de la Música de la Vega Baixa – Baix Vinalopó

7-2-2018 19:02h


Alfonso Alfonso Gálvez, primer delegat comarcal, rebrá el guardó especial de la Junta ComarcalAquest pròxim dissabte, 10 de febrer, a partir de les 20.00 hores, el Teatre Cortés d’Almoradí acollirà la XIII Gala de la Música de la comarca Vega Baixa – Baix Vinalopó, que organitza la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almoradí, l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant i Bankia, i el patrocini de la Generalitat Valenciana i l’Institut Valencià de Cultura.


En l’acte, es reconeixerà la trajectòria i la labor de diverses persones, vinculades a les Societats Musicals de la comarca. Menció especial mereix el guardó especial de la Junta Comarcal, que recaurà enguany en Alfonso Alfonso Gálvez, qui va ser el primer delegat comarcal de la FSMCV.


Després del lliurament de guardons hi haurà un sopar fred per als integrants de les societats musicals que han confirmat assistència a l’esdeveniment.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción