La Unió de Pescadors presenta un febrer ple d’activitats culturals

2-2-2018 17:48h


La SMUP Cultural se celebrarà del 2 al 25 de gener i inclou actes de tot tipusLa Societat Musical Unió de Pescadors, de València, ha posat en amrxa la quarta edició del SMUP Cultural, un cicle d’esdeveniments culturals que se celebrarà durant els caps de setmana de febrer, i que inclou una gran quantitat d’activitats variades per a tots els gustos i públics.


Els actes començaran el divendres 2 amb un concert de guitarra a càrrec del dúo “Acantun”, i continuaran dissabte 3 amb un sopar de socis i un monòleg a càrrec de Carol Tomás.


La següent setmana, els actres continuaran amb un recital de percussió que tindrà lloc divendres; mentre que dissabte 10 i diumenge 11 hi ha previst un taller de música llatina. A més el dissabte hi haurà una conferència a càrrec del compositor i director Ferrer Ferran.


La tercera setmana de febrer la SMUP Cultural continuarà amb música en directe, amb un concert de música llatina, el dia 16; un altre dedicat a la música de Disney, el dia 17; i la segona edició de la desfilada Cabanyal-New Orleans, que omplirà de música i alegria els carrers del barri el diumenge 18.


El cicle conclourà el divendres 23 amb un concert de música de cambra i el diumenge 24 amb un conte musical amb la participació de tots els alumnes. A més este úlim dia tindran lloc les tradicionals paelles de la SMUP.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción