Jaume Vicent Solís, nou president de la Primitiva Setabense

2-2-2018 17:47h


Vicent, que fins ara era cap de Banda, ha explicat que accepta el càrrec amb ganes de continuar el treball iniciat per AlonsoJaume Vicent Solís Salinas ha sigut triat com a nou president de la Societat Musical la Primitiva Setabense, després de la celebració de l’Assemblea General Ordinària que va tindre lloc aquest passat 28 de gener.


Jaume Vicent substitueix en el càrrec a Luis Enrique Alonso Vidal, qui va comunicar la seua intenció de no continuar en el càrrec. La Junta Directiva, reunida el 25 de gener, va proposar l’elecció de Solís com a president. La proposta va ser votada en Assemblea i aprovada per unanimitat dels presents.


El ja expresident, Alonso Vidal, va explicar en Assemblea que “ha sigut un orgull ser president durant més de 7 anys i que, a més, és important no aferrar-se als càrrecs i permetre una canvi per a revitalitzar la Societat”. El nou president, davant els socis, va assegurar que “acceptar el càrrec de president respon, sobretot, a un sentiment de pertinença a la Societat i a les ganes de treballar per continuar el treball iniciat per Alonso”. Fins ara Solís era el “cap de Banda”.


Luis Enrique Alonso continuarà com a vocal de la Junta Directiva, que, amb alguna reestructuració, manté a tots els seus membres


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción