Una xerrada descobreix els secrets de l’alimentació per als músics amateurs i professinals

2-2-2018 17:46h


L’Artística Manisense ha programat un acte en què s’abordaran qüestions que generen dubtes entre el col·lectiuT’has plantejat alguna vegada què és millor menjar abans d’un concert? Saps com pot afectar l’alimentació en la prevenció de malalties habitauls entre els músics com la tendinitis o els problemes articulars? Menjar olives inflama la llengua? Prendre làctics abans d’una actuació incrementa la salivació?


A totes estes preguntes i moltes altres que afecten al dia a dia dels músics tractarà de donar resposta la una conferència que ha programat l’Artística Manisense i que anirà a càrrec del nutricionista i farmacèutic Marcos Plaza, que tractarà d’abordar una qüestió que genera no pocs dubtes.


Plaza ajudarà a conèixer millor els patrons bàsics de l’alimentació saludable i com éstos es poden aplicar al dia a dia dels músics, ja siguen


la conferència tiindrpa lloc el divendres 2 de febrer a les 21.00 hores, just abans de l’assaig de la banda titular, motiu pel qual es convida als assistents a portar el seu entrepà i conèxer si el seu menú és saludable.


Marcos Plaza Camacho és graduat en Farmàcia i en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de València, així com Titulat Superior en Música en l’especialitat d’interpretació d’oboè pel Conservatori Superior de Castelló Salvador Seguí i Màster Oficial en Investigació i Ús Racional del Medicament. En els últims anys ha realitzat xarrades sobre alimentació saludable aplicada a diferents etapes de la vida, així com a col·lectius determinats, com ara en xiquets, adolescents, dones, lactants o, en este cas, músics.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción