El ‘Circuit Concerts 2018’ porta la música de les bandes valencianes a tota Espanya

2-2-2018 17:45h


Les actuacions previstes s’integraran enel Circuit Nacional de Música de Cambra de la CESMEl ‘Circuit Concerts 2018’ porta la música de les Societats Musicals a tota EspanyaEls grups musicals de les Societats Musicals valencianes tindran, a partir d’ara, l’oportunitat de portar la seua música fins a més enllà de les comarques valencianes. I és que des d’enguany, la campanya “Circuit Concerts” de la FSMCV s’ha fet extensiva a tot el territori nacional gràcies.


L’amplicacció de l’àmbit deogràfic d’esta inicaitiva ha sigut possible gràcies a la col·laboració entre la pròpia FSMCV i la Confederació Espanyola de Societats Musicals (CESM), amb el suport de l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM). L’acord a tres bandes permetrà portar la música de les societats musicals fora de la Comunitat Valenciana, tot integrant-la al Circuit Nacional de Música de cambra de la CESM. Este nou model permetrà, a més, que les formacions valencianes pùguen compartir escenari amb altres agrupacions de diversa tipologia com ara quartets, quintets o ensembles, procedents de tota Espanya.


Circuit Concerts és un projecte que promociona grups de càmera i instrumentals en diversos auditoris de la Comunitat Valenciana i la resta d’Espanya. Amb aquesta iniciativa, els músics amateurs de societats musicals tenen l’oportunitat de formar part d’un circuit en el qual podran mostrar la qualitat que atresoren en conjunts de xicotet format.


El projecte impulsa a joves talents i ajuda a visualitzar la diversitat de l’oferta cultural i artística de les societats musicals. L’objectiu és programar actuacions de forma estable en sales i auditoris en els quals aquests grups seran uns ambaixadors i una mostra del fruit de l’educació musical a la Comunitat Valenciana.


La primera parada d’esta campanya serà este mateix cap de setmana al tradicional Porrat de Sant Blai de Potries, que comptarà aquest 2018 amb una sèrie de concerts pertanyents al Circuit Nacional de Música de Cambra i al Circuit de Concerts.


Els concerts tindran lloc el dissabte 3 i diumenge 4 de febrer en horari de matí i vesprada, i estaran protagonitzats per agrupacions provinents de la Federació Catalana de Societats Musicals, l’Associació Musical Moteña de Mota del Cuervo (Conca), l’Agrupació Musical La Primitiva de Pozo Cañada (Albacete), i la FSMCV.


 


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción