Toni Úbeda es posa al front de la Jove Banda de la Unió musical de Bocairent

30-1-2018 17:40h


La formació està integrada per 40 joves que passaran pròximament a la banda simfònica de l’AUMBEl jove músic d’Albaida, Toni Úbeda Soler, ha estat seleccionat com a nou director titular de la Banda Jove de la Unió Musical Bocairent. Übeda pren ara el relleu a l’antic director, José Fermín Blay Pons, que s’acomiada de la jove Banda després de 13 anys al càrrec.


El nou director comença esta nova etapa amb molta il·lusió, i estarà al capdavant d’una formació integrada per més de 40 joves músics que, en un futur breu, passaran a formar part de la Banda Simfònica de l’AUMB.


La formació d’aquests futurs músics es basarà, tal com va transmetre Toni als integrants, en assolir la disciplina i ritme de treball necessari per a poder arribar a la banda amb totes les garanties.


Toni Úbeda Soler
Toni Úbeda Soler és trombonista del Cercle Primitiu Músical d’Albaida “el Gamell”. Durant els seus estudis s’ha format principalment amb professors de la talla de Mario Roig i Mario Calvo, a més del també solista de la Orquestra Nacional d’Espanya, Edmundo Vidal.


També participa com a membre actiu de les agrupacions “Llevant Quartet de Trombons”, “Glissando Quartet de Trombons”, Trombó primer de l’Orquestra de Vents Filharmonia i Trombó Solista de la València Brass Band.


A més, combina la seua tasca interpretativa i docent a diverses escoles de música amb els estudis de direcció al Conservatori Superior de Música de Murcia, amb el mestre edetà Miguel Rodilla. Actualment és director titular de la banda Jove Instructiva Musical d’Alfarrasí, Banda Jove Associació Unió Musical de Bocairent i director convidat a la Unió Musical Benissodense.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción