El Palau Reina Sofia obri la inscripció per al cicle “Bandes a les Arts”

26-1-2018 19:29h


Els concerts tindran lloc els dies 25 de març, 15 d’abril i 3 de junyLa  Fundació del Palau dels Arts “Reina Sofia”, amb l’assessorament de la FSMCV, ha posat en amrxa una nova edició del cicle “Bandes a les Arts”, que cada any  permet que l’auditori aculla l’actuació d’algunes de les millors bandes de música de la Comunitat.


En esta edició de 2018, els concerts tindran lloc 25 de març, 15 d’abril i 3 de juny, i en cada data participaran dos societats musical diferents que oferiran dos actuacions, una a les 10 i una altra a les 12.00 hores. El termini d’inscripció per a participar en esta iniciativa arranca hui i estarà obert fins al pròxim dia 18 de febrer


Per a participar, les Societats Musicals interessades hauran d’adjuntar un projecte en el qual es valorarà tant la qualitat de la proposta com la integració del repertori dins de la programació lírica de l’auditori, coincidint amb els compositors programats en cartell corresponents a cada data de concert triada.


Per això, les propostes que es presenten per al concert de març hauran d’incloure almenys, una de les obres del compositor Giuseppe Verdi, mentre que els compositors obligats per als concerts d’abril i juny seran Richard Wagner i Georg F. Haendel respectivament.


 La valoració de les propostes presentades tindrà en compte, a més de l’esmentada integració del repertori dins del programa de les Arts, factors com l’interès musical del repertori que es presenta, la innovació de la proposta o l’aportació de valors associats a la igualtat de gènere, la intergeneracionalitat, l’atenció a la discapacitat o l’atenció a col·lectius amb risc d’exclusió social.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción