La UMA suma una experiència internacional a la seua història

26-1-2018 19:28h


La banda de les Alqueries ha participat amb èxit en el Internationaler Blasmusik Kongress a AlemanyaLa Unió Musical Alqueriense, de les Alqueries, suma una experiència internacional més a la seua història. La banda, dirigida per Lidón Valer, va viatjar la setmana passada a Alemanya, concretament a la ciutat de Neu-Ulm, per a participar en el  Internationaler Blasmusik Kongress, un congrés internacional de música que se celebra cada dos anys, i al qual la UMA estava convidada. 


La societat musical va participar en dos esdeveniments del congrés. El primer va ser un concert on la banda va interpretar sis obres, totes elles de diferents estils i compositors valencians. El segon acte va ser una reading session, és a dir, una lectura a primera vista de diferents obres, dirigides pels seus autors, per tal de publicitar-les a les editorials presents.


En definitiva, el viatge va resultar una experiència molt enriquidora per a la banda, que va tindre  i l’oportunitat de conéixer a compositors de renom com Otto M. Schwarz, Bart Picqueur, Denis Laile, Franco Cesarini. A més la pàgina de Facebook de la UMA va retransmetre en directe l’actuació dels valencias, que va tenir una audiència de 6.941 visitants i 246 comentaris, tot un èxit per a una banda humil i amateur com és la Unió Musical Alqueriense.


A més, l’organització del congrés, en un article de premsa alemany, ha matisat que les expectatives de l’audiència per escoltar la banda valenciana eren molt altes i la formació no va decebre. De fet, la UMA ha rebut felicitacions per part de directors i editors internacionals. La directora de la UMA, Lidón Valer, ha afirmat que “és tot un honor poder participar en projectes d’aquest nivell, i ha estat possible gràcies a la implicació de tots els components de la UMA, per la seua responsabilitat i per l’amistat i humilitat en la qual es treballa.”


Tal com recorden des de la directiva, aquest viatge ha sigut una experiència internacional més per a la banda, ja que l’estiu passat la societat va participar en el prestigiós World Music Contest (WMC) de Kerkrade (Holanda) obtenint una medalla d’or.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción