La Generalitat defensa la música valenciana com un reclam turístic de primer ordre

19-1-2018 17:14h


Les principals institucions i festivals musicals de la Comunitat han sigut reconegudes en FiturLa Generalitat Valenciana, amb el seu presiden, Ximo Puig, al capdavant, ha volugrt defensar la importància de la música com un atractiu turístic de primer ordre, i ho ha fet en Fitur, una de les fires de turisme més importants del món i que s’ha celebrat estos dies a Madird.


Entre els actes celebrats, destaquen les distincions atorgades per la Agència Valenciana de Turisme que, baix la marca Mediterranew Musix, ha volgut premiar aquelles institucions valencianes que treballes per fer de la música un element distintiu del territori.


Així, més enllà de la marca per a agrupar els festivals valencians sota les sigles Mediterranew Fest, la Generalitat ha volgut tambguardonar altres entitats relacionades amb la música.


Una d’elles és la propia Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, que ha sigut reconeguda per aglutinar un moviment musical únic al món.


La marca Mediterranew Musix s’ha creat com un segell de qualitat que serà utilitzat, en aquest cas per la FSMCV, com a mostra de la rellevància dels concerts i certàmens musicals que organitze com a activitat turística de gran interès.


Aquesta iniciativa suposa un pas més en l’acord convingut entre la FSMCV i l’Agència Valenciana de Turisme el passat mes de març, pel qual es va concertar la inclusió de les Societats Musicals com un dels atractius turístics de la Comunitat i la necessitat de potenciar-ho a través de la seua inclusió en l’oferta turística de la Generalitat.


En aquest sentit, el secretari autonòmic Francesc Colomer, ja va comentar que la inclusió de les activitats de les bandes de música dins del programa Mediterranew Musix és de gran interès a causa de la nostra singularitat musical, que és l’element diferenciador que busca el turista en aquest àmbit.


Una altra de les entitats reconegudes amb este segell ha sigut el Palau de la Música de València, un dels auditoris insignes de la Comunitat. La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, ha destacat que “estem treballant perquè el Palau de la Música lidere l´impuls del turisme musical de la ciutat, oferint per una banda l´excel·lència que ens caracteritza i apostant per noves i atractives propostes, però també implicant els nostres grans professionals del teixit productiu valencià”.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción