La Unió Musical Alqueries porta la seua música a Alemanya

12-1-2018 17:22h


La formació participarà la setmana que ve en el Internationaler Blasmusik KongressLa Unió Musical Alqueries, de les Alqueries, dirigida per Lidón Valer, participará el proper cap de setmana en el Internationaler Blasmusik Kongress, un congrés internacional de música a Alemanya que es celebra la pròxima setmana del 18 al 21 de gener de 2018 a la ciutat de Neu Ulm.


La cita, que transcorrerà al llarg de quatre dies, inclou tot tipus d’esdeveniments, entre els quals hi haurà tallers, conferències, exposicions i concerts. Precisament, en estes últimes activitats serà on la UMA participarà amb una actuació especial el divendres 19 de gener a partir de les 20.30 hores, que és quan està previst que la formació valenciana puge a l’escenari.


Per a l’ocasió la banda està preparant un concert amb obres d’estils diferents, totes elles compostes per compositors valencians, que permetran donar a conèixer al públic alemany la vitalitat de l’escena musical valenciana


A més d’esta actuació, el dissabte 20 de gener, la Unió Musical Alqueriense participarà en una “Reading Ssession”, sota la direcció de Denis Laile.


Des de la directiva de la UMA expliquen que este viatge serà una experiència internacional més per a la banda, que el passat estiu ja va participar en el prestigiós World Music Contest (WMC) de Kerkrade (Holanda), d’on va tornar amb una merescuda medalla d’or.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción