Liquen Records trau a la llum el jazz valencià més actual

12-1-2018 17:19h


El segell valencià ha editat els discos Critical Sounds i ChaosophyEl segell valencià Liquen Records, amb el suport de l’Institut Valencià de Cultura i la col·laboració de Discordian Records, ha editat l’útlim treball del saxofonista valencià Josep Lluís Galiana, que amb el títol de Critical Sounds, ofereix tot un univers sonor que es mou en l’univers del jazz.


Les creacions de Galiana & Bjelkeborn posen en joc tota mena de textures musicals, colors i pulsacions a través d’un diàleg entre els saxofons de Galiana i l’exquisida electrònica en viu de Bjelkeborn. La proposta es mou cap a ambients relaxants, en els quals la pulsació gairebé desapareix, fent possible una fluïdesa d’idees musicals i materials sonors molt suggerent.


El resultat és és un disc emocionant, on l’energia no procedeix de la intensitat sonora, sinó de la interacció entre el món acústic i l’electrònic, que transporta a l’oient a paisatges llunyans i encara desconeguts.


Chosophy
Una altra de les propostes editades pel segell és la de Chaosophy, un ensemble d’improvisació lliure integrat pels músics propi Josep Lluís Galiana, aacompanyat per El Pricto i Avelino Saavedra. Ara, després de més de cinc anys actuant i col·laborant junts, han decidit publicar el seu primer treball discogràfic, amb el títol “Who are these people and what do they belive in?”.


La música de Chaosophy és absolutament energètica i molt vigorosa. La música d’aquest grup mou sang i vísceres. El potent diàleg entre els saxofons de Galiana i El Pricto connecta amb la força i la contundència de la bateria de Saavedra, donant forma a un disc disc ple d’emocions i pulsions.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción