Dènou artistes d’Alcoi posen color als 175 anys de la Nova

11-1-2018 17:23h


Les obres formen part de l’exposició “Tonalitats”, que s’inaugurar dissabte


 Un total de dènou artistes alcoians han unit forces per a crear una obra que servirà per a immortalitzar els 175 anys de la La Nova, una efemèride que esta Societat Musical alcoiana, considerada com una de les més històriques de la Comunitat, ve celebrant amb tots els honors des de 2017.


Ara, després de desenes d’actes, estos reconeguts artistes de la ciutat han creat una simfonia pictòrica que donarà un toc de color a les celebracions. En conret, Paco Aznar, José Borrell, Ximo Canet, Dori Cantó, Jesús Cees, Jorge Cerdá Gironés, Juan Climent, Ignacio Doménech, Caro Guarinos, Carlos Merchán, José Luis Mollà, Fran Parreño, Jordi Peidro, Luis Sanus, Jordi Sellés, Manuel Solbes Arjona, Ignacio Trelis, Javier Trelis i Andrea Verdú han realitzat, unes extraordinàries obres pictòriques obre una làmina de fusta que contribuiran a recordar la llarga història d’esta centenària banda.


Les obres formen part de l’exposició “Tonalitats”, que s’inaugurarà aquest dissabte a les 12.30 hores en la Sala Fernando Cabrera del Museu Alcoià de la Festa.


Des de la Música Nova han volgut reconèixer la inestimable feina realitzada i la col·laboració de tots estos artistes, entre pintors, il·lustradors i dissenyadors gràfics, que han participat en el projecte, a més, han volgut també donar les gràcies a l’Associació de Sant Jordi i al Museu Alcoià de la Festa per col·laborar en la mostra.


Finalment, des de la Nova han volgut convidar a tots els ciutadans a en primera persona una col·lecció inèdita que podrà visitar-se fins a finals de mes i que ret un merescut homenatge a una de les formacions bandístiques més antigues de la Comunitat. 


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción