La Unió Musical Santa Cecília d’Onda posa en marxa un curs integral de Direcció

11-1-2018 17:19h


Els alumnes participaran en classes col·lectives i pràctiques amb la banda de músicaLa Unió Musical Santa Cecília d’Onda ha posat en marxa un curs de Direcció que pretén cobrir de forma integral tots els aspectes d’esta pràctica i que engloba les tècniques d’estudi, anàlisi i orquestració amb diferents professors especialistes.


Es tracta de la primera proposta d’este estil que té lloc a la província de Castelló i que permetrà oferir, a més, allò més important i imprescindible en el camí d’un director: el treball continu, assaig i interpretació amb una gran banda de música a cada sessió i en concert.


El curs consistirà en classes col·lectives i pràctiques amb la banda de música de la Societat, que tindran lloc tres vegades per setmana, en un total de 7 dies alterns del 19 de febrer al 3 de març.


Es durà a terme en les dependències del Centre d’Estudis Musicals i Auditori de la Societat “Unió Musical Santa Cecília”, a Onda, i en finalitzar el curs es lliurarà un diploma acreditatiu.


El termini d’inscripció finalitzarà el 2 de febrer de 2018. L’admissió serà per rigorós ordre d’inscripció i els interessats poden inscriure’s amb el formulari disponible al web www.unionmusicalonda.com/cursodedireccion. El curs té un preu de 200 euros per als alumnes actius i de 60 per als oients.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción