La Unió Musical de Muro participarà en març en el Fliscorno d’Oro

10-1-2018 13:23h


La formació ha sigut seleccionada per a compartir escenari amb algunes de les formacions més importants del mónEl Fliscorno d’Oro, una de les competicions internacionals per a bandes de música més importants de tot el món, tornarà a comptar, este 2018, amb la participació d’una banda valenciana que deixarà, en esta regió italiana, bona mostra de la tradició musical valenciana.


Així, si l’any passat pva ser la banda municipal de Villena la que va participar en esta important cita, en la que competiexen formacions de tot el món, enguany la formació que ja ha confirmat la seua prticipació és la banda de la Unió Musical de Muro, que afronta el repte amb moltes gandes de donar a conèixer


La banda del Comptat participarà en la categoría Superior, la segona secció de les cinc en les quals està organitzat el certamen pel que fa a la quantitat de músics, i la seua actuació està prevista per al dissabte 24 de març a les 21.00 hores.


Els valencians competiran en la seua categoria amb la Blasorchester der Jugendmusik Kreuzlingen, de la República Txeca; i amb els hungaresos de la Bartók Concert Wind Band. La bada ja s’ha posatr mans a l’obra per a preparar una cita en la que interpretaran, sota la batuta del seu director titular, Rafael Garcia Vidal, la “Rapsodia” de Paul Gilson com a obra obligada, i “Sequence for Band”, de Carlos Pellicer, com a obra lliure.


Des de la Unió Musical de Muro s’han mostrat molt il·lusionats per afrontar este nou repte internacinoal que els portarà, el proper mes de març a gaudir d’una de les principals cites musicals d’Europa, on compartiran escenari i l’entorn privilegiat de la Riva del Garda, amb algunes de les formacions més prestigioses del cotinent.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción