Garcia-Vidal porta la seua música fins a l’Argentina

9-1-2018 18:19h


El director oferirà per segona un seminari intensiu de tècnica de Direcció musicalEl prestigiós director Ignacio García-Vidal continua la seua carrera internacional a Amèrica llatina, on oferirà, per segona vegada, el seminari intensiu de tècnica de Direcció musical.


La cita està organitzada per la Societat Filharmònica de Villa la Angostura, a l’Argenitna, i tindrà lloc entre els dies 13 i 17 de març de 2018.


Amb esta iniciativa, García Vidal contribuirà a fer créixer el seu nom a este país, l’Argentinta, on ja compta amb una reconeguda trajectòria després d’haver dirigit la Simfònica Nacional Argentina i l’Orquestra Filharmònica del Teatre Colón de Buenos Aires.


En esta ocasió, el director valencià treballarà amb l’Ensemble Simfònic de Villa la Angostura, en unes jornades en les quals s’abordaran la “Simfonia 44” de Franz Joseph Haydn, i la “Simfonia 5” de Franz Schubert. A més, el mestre amb els més destacats alumnes, oferiran una sèrie de concerts en la regió com a tancament del seminari.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción