La Diputació d’Alacant posa en marxa la seua XXIII campanya “Música als Pobles”

8-1-2018 18:14h


Les actuacions estan valorades entre els 1.200 i els 2.500 euros i les sol·licituds es poden presentar fins a l’1 de febrerLa Diputació d’Alacant ha convocat, un any més, la seua tradicional campanya “Música als Pobles”, que este 2018 arriba a la sua XXIII. I és que esta iniciativa, que ja s’ha convertit en tot un clàssic per a les moltes bandes de música de la comarca, té com a objectiu difondre la cultura musical gràcies a la organització de concerts, que estan protagonitzats per les formacions adscrites a les Societats Musicals de la província que pertanyen a la FSMCV.


El termini d’inscripció per a participar en les actuacions previstes esta temporada finalitza el proper dia 1 de febrer,  però això sí, cal tindre en compte que la data de realització del concert proposat no podrà posterior al dia 15 d’octubre de 2018.


Aquelles Societats Musicals que s’inscriguen de forma correcta i en el termini marcat rebran, per part de la Diputació d’Alacant, una quantitat total d’entre 1.200 i 2.500 euros en concepte d’actuació de la banda de música.


Per poder presentar-se a la campanya és necessari emplenar una sol·licitud segons el model adjunt a les bases i haurà de lliurar-se abans al Registre General d’Entrada de la Diputació, adreçat a president de la Diputació.


Junt amb la instància, serà també necessària la presentació d’una fotocòpia del número d’identificació fiscal de la Societat Musical, i en el cas que la Societat compte amb Escola de Música, caldrà aportar una còpia de la documentació que acredite que aquesta està degudament inscrita al Registre de Centres Docents de la Comunitat Valenciana.


Cal recordar que aquelles Societats Musicals que participen a aquesta campanya hauran de fer constar tant en la informació pròpia del concert, com en totes les accions publicitàries relacionades, que l’actuació de la banda ha estat sufragada per la Diputació d’Alacant, dins de la XXIII Campanya de Música als Pobles.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción