EL Certamen Internacional de Bandes de València celebrarà la seua 132 edició del 19 al 22 de juliol

8-1-2018 18:13h


Les inscripcions estaran obertes del 15 al 26 de gener per a formacions no professionalsEl Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València”, la prova més antiga del món en la seua categoria, ja té data definitiva de celebració per a la seua edició número 132. Finalment, la principal cita musical de la Comunitat tindrà lloc entre els dies 19 i 22 de juliol, al Palau de la Música de València, el lloc on es ve celebrant en els últims anys.


Esta cita amb majúscules de la música de banda esta oberta a totes aquelles formacions musicals que no siguen professionals, una consideració que deixa fora a les bandes dels Conservatoris o Escoles de Música professionals, així com també a aquelles formacions agrupades puntualment per a concursar o formades per una selecció de músics d’una mancomunitat, regió o àrea determinada. En cas de requeriment per part del Comitè Organitzador haurà d’acreditar-se el seu caràcter no professional mitjançant declaració jurada subscrita pel representant de la societat musical.


El termini de presentació d’inscripcions s’obrirà el proper 15 de gener, i estarà obert fins al dia 26, ambdós inclosos. D’entre totes les sol·licituds presentades , el dia el dia 6 de febrer es realitzarà el sorteig per a decidir les bandes participants i les preseleccionades.


L’actuació de les bandes, organitzades per seccions, arrancarà dijous 19 de juliol amb les formacions de la secció Tercera. Les de Segona ho faran el divendres dia 20, mentre que les bandes de Primera i de Secció d’Honor ho faran durant el cap de setmana, els dies 21 i 22 de juliol respectivament.


Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València”
El Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València porta 130 anys contribuint a difondre la música de banda a través del món, així com a donar a conéixer els músics i directors valencians més prestigiosos.


La cita va arrancar a finals del segle XIX i ha acabat convertint-se en l’esdeveniment musical per a bandes  més important del món, en el qual cada any competeixen agrupacions dels cinc continents. Un Certamen que treballa edició darrere edició per a seguir sent un referent cultural en el món de la música.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción