Un taller musical per a aprendre a fer música amb el cos

4-1-2018 14:35h


El percussionista Santi Serratosa oferirà a Dènia un taller d’introducció a la percussió corporalEl percussionista Santi Serratosa oferirà, el proper mes de febrer, un taller especial d’introducció a la percussió corporal, que tindrà lloc a l’Escola de música Manuel Lattur els pròxims 17 i 18 de febrer, i que ha estat organitzat per l’Agrupació Artística Musical de Dénia.


En esta proposta formativa, a partir del reconeixement del cos com a instrument, es desenvoluparà la coordinació, la capacitat de concentració i la creativitat mitjançant l’ús de la percussió corporal. A més, sense oblidar la part estètica de la música, treballada a partir de seqüències, jocs i creació de coreografies rítmiques, també es potenciaran diferents formes d’aprenentatge, així com el treball en grup.


El taller s’impartirà seguint la metodologia Senyalització-Seqüenciació-Música desenvolupada pel propi Serratosa. Així, les sessions d’aquesta metodologia són eminentment pràctiques i desenvolupades amb indicacions a temps real. Tots els exercicis i les activitats estan rigurosament sistematitzats. La seqüenciació en estructures constants i regulars, tant per l’aprenentatge, com en el seu resultat estètic final, és fonamental per al control, la planificació, l’execució i l’assoliment dels objectius musicals i extramusicals. Per últim, la música és l’objectiu general més important; és el llenguatge amb el qual caldrà expressar-se, crear i sentir durant tot el procés d’aprenentatge o durant l’experiència lúdica.


El curs es desenvoluparà en dues sessions, dissabte i diumenge, en horari de 10 a 14 hores el diua 17, i de 10 a 14 hores el dia 18. El preu del curs és de 90 euros i les inscripcions estan obertes fins el 19 de gener de 2018.


Santi Serratosa López
Serratosa és graduat en música moderna per l’Aula de Música Moderna del Conservatori Liceu l’any 1999. Va continuar els seus estudis superiors com a bateria al Drummers Collective de Nova York, l’any 2001. En 2011 va obtindre el títol de Màster en Musicoteràpia per la UPF. Actualment està en actiu com a músic professional amb els grups Astrio i Gossos, i combina la seua professió amb la musicoteràpia i la percussió corporal.


Concert Santi & Mariona Duet
El primer dia del curs també es celebrarà un concert de percussió corporal protagonitzat per Santi & Mariona Duet. Serà el dissabte 17 de gener a les 20.30 hores al Centre Social de Dénia. Les entrades tindran un preu de 3 euros i poden adquirir-se a partir del dia 1 de febrer en el local de l’Agrupació Artística Musical de Dénia.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción