Cocentaina celebra l´any nou amb valsos dels millors compositors de tots els temps

3-1-2018 13:35h


La banda de l’Ateneu oferirà un concert especial el proper diumenge 7 de generLa Societat Ateneu Musical de Cocentaina celebra el proper diumenge el seu tradicional Concert de Cap d’Any, que tindrà lloc a partir de les 12.00 hores al Centre Cultural El Teular de la localitat.. Amb aquest concert, homenatge als socis de l’Ateneu, els músics i el seu director donaran la benvinguda al nou any de la forma que millor saben: fent música.


Concretament, per al primer concert del 2018, la Banda i el seu director titular José Miguel Fayos, presentaran i oferiran alguns dels valsos i marxes més populars del repertori tradicional de les orquestres. Per això, el programa previst està basat en peces origials per a orquestra que han sigut transcrites per a banda, on predominen els moviments de marxa i dansa, com el vals, la farandola o el minuet; i tot això sota el caràcter alegre i festiu que caracteritzen aquestes peces universals.


El programa constarà de dues parts: en a primera meitat del concert, la formació contestana interpretarà la “Festive Overture” de Shostakovich i “L’Arlésienne, suite nº 2” de Bizet. Ja en la segona part començarà amb “Florentiner Marsch” de Fucik, seguirà amb “Olas del Danubio” d’Ivanovici, i amb la “Marcha Turca de Las Ruinas de Atenas” de Beethoven. El concert acabarà amb un dels més famosos valsos del repertori vienés, el “Vals de l’Emperador” de Johan Strauss (fill).

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción