Els FaGreus de Catarroja organitzen un concert benèfic en favor d’APAMI

3-1-2018 13:33h


L’actuació comptarà amb la participació conjunta de músics i d’integrants de l’associacióL’agrupació musical valenciana Els FaGreus, de la S.M. L’Artesana de Catarroja, i l’associació de persones amb diversitat funcional, APAMI, també de Catarroja, s’han posat d’acord per a organitzar un concert benèfic que té com a principal objectiu, donar suport financer a l’entitat a través de la música.


La celebració de l’acte recaptarà diners a través de la venda d’entrades, que tenen un preu de dos euros, i d’objectes que han creat els alumnes al llarg de l’últim curs dins del projecte que l’associació de Catarroja duu a terme des de l’any 1996.


Per això, la formació oferirà una actuació en la que participaran uns trenta intèrprets de l’agrupació Els FaGreus, que estaran acompanyats per membres d’APAMI. La cita tindrà lloc el pròxim dijous 4 de gener a les 19.00 hores  a la Casa de la Cultura de Catarroja. Entre les obres que s’interpretaran destaquen les col·laboracions conjuntes entre les dues agrupacions que tindran un f solidari.


La celebració de l’acte recaptarà diners a través de la venda d’entrades, que tenen un preu de dos euros, i d’objectes que han creat els alumnes al llarg de l’últim curs dins del projecte que l’associació de Catarroja duu a terme des de l’any 1996. Les entrades es podran adquirir en la seu d’APAMI de Catarroja, de dilluns a divendres de 17:30 a 19:30 hores.


L’associació APAMI de Catarroja desenvolupa un projecte socioeducatiu amb persones amb diversitat funcional de Catarroja i altres municipis de la comarca de l’Horta Sud. L’entitat dóna servei a quinze usuaris, d’edats compreses entre els 17 i 58 anys, i va nàixer per la necessitat d’oferir oci i relacions socials fora de l’àmbit escolar i familiar a estes persones,  a més de reivindicar els seus drets constitucionals.


Actualment, aquesta labor es possible gràcies a les famílies de les persones a qui va dirigit el serveu, socis i ajudes d’institucions públiques i privades que col·laboren i, amb les quals, ofereixen diverses activitats i tallers amb la finalitat de millorar les destreses dels sentits, a més del musical i artístic, cognitiu i d’habilitats de relació interpersonal.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción