L’Artística Manisense celebra en 2018 el seu 50 aniversari

2-1-2018 11:01h


La Societat ha posat en marxa un programa d’actes que arranca este mes de gener i continuarà durant tot l’anyLa Societat Musical L’Artística Manisense commemora, este any 2018, el 50 aniversari de la seua fundació, una efemèride que celebrarà amb un programa especial d’activitats que es duran a terme durant el pròxim any. La programació especial del 50 aniversari es va presentar durant el Concert de Nadal de la Banda Simfònica, que va tenir lloc el passat 24 de desembre sota la batuta de Bram Sniekers.


Conferències, tallers, jornades, audicions o concerts són només algunes de les activitats previstes durant els pròxims mesos, amb l’objectiu de reivindicar el paper de la societat musical en la vida cultural i social de la localitat, però que busca també reflexionar sobre allò que pot significar una societat musical moderna. Les activitats programades no deixen de banda la recuperació de la història de L’Artística Manisense, que es recollirà en una sèrie de tres revistes monogràfiques que es distribuiran en els pròxims mesos, així com en una exposició fotogràfica programada per a final d’any.


Les primeres activitats de la programació especial tindran començaran ja durant este mes de gener, i continuaran  durant tot l’any fins al Concert de Nadal de 2018, que comptarà amb la participació del solista de flauta de l’Orquestra de València, Salvador Martínez Tos, músic de L’Artística Manisense, i que a més oferirà una master-class. Este serà el primer d’una sèrie de concerts i classes magistrals a càrrec dels músics i músiques formats a la casa i que ara treballen en orquestres i conservatoris de prestigi; músics que d’una manera o altra han mantingut el lligam amb la banda de L’Artística Manisense i que són la mostra més clara de l’èxit del projecte musical que va nàixer ara fa cinquanta anys.


L’Artística Manisense es va fundar l’any 1968 per iniciativa de músics manisers i aficionats a la música de la localitat, que buscaven omplir el buit musical que havia deixat la desaparició de les bandes de La Paz i El Musical. Al llarg de la seua història, la Banda Simfònica de L’Artística Manisense ha guanyat diversos certàmens de música, com ara el Certamen de València i el Vila d’Altea. A més de la seua banda principal, la Societat compta amb una Orquestra, un Cor Polifònic, una Banda Juvenil i altres agrupacions com la Batucada Zumba-li Xe. L’Artística Manisense compta també amb una Escola de Música, Dansa i Teatre que ofereix classes d’ensenyaments elementals i professionals de música, així com classes per a bebés o solfeig per a adults.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción