La FSMCV presenta les bandes valencianes com una destinació turística per a amants de la música

2-1-2018 11:00h


La Federació va defensar la proposta en The Midwest Clinic, celebrat a Chicago el passat mes de desembreConvertir les Societats Musicals Valencianes en un reclam turístic de primer ordre, que siga capaç d’atraure fins a la Comunitat a milers d’amants de la música de tot el món. Eixa és la intenció de la FSMCV i de l’Agència Valenciana de Turisme, que des de fa mesos treballen per a fer realitat una idea que permetria, entre altres coses, posar en valor l’extens col·lectiu musical que hi ha a la Comuntat. 


Precisament, eixa és la idea que la FSMCV va portar fins als Estats Units el passat mes de desembre, quan va participar a Chicago en el Midwest Clinic – International Band and Orchestra Conference, una de les una de les fires més importants del món de la música de banda i en la qual van participar institucions, centres educatius, fabricadors d’instruments, editorials i altres entitats d’aquest àmbit procedents de tots els continents.


En esta trobada, a més donar a conèixer la seua oferta educativa i artística, la FSMCV va presentar com a novetat, esta iniciativa que permetria que les Societats Musicals foren considerades destinació turística experiencial. La iniciativa no es nova, i la FSMCV ja havia abordat esta possibilitat amb l’Agència Valenciana de Turisme, que va donar el seu suport a la iniciativa el passat mes de març. De fet, l’expedició de la FSMCV, encapçalada pel vicepresident, Remigi Morant, ha sigut finançada per l’Agència Valenciana de Turisme i l’INAEM.


Així, la FSMCV i l’Oficina de Turisme d’Espanya van oferir en l’Institut Cervantes de Chicago, una recepció per a atendre a touroperadors turístics i directors d’institucions educatives de tot el món que participaven en el Midwest Clinic, amb l’objectiu que conegueren de primera mà la realitat Musical de les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción