lasBandas, el periòdic de la música ja està de nou al carrer

Redacció.

29-12-2017 13:40h


El número 7 del periòdic lasBandas, dedicat a la música, les músiques i la Cultura popular està de nou a la venda por 2€.Com tots els mesos. En aquesta ocasió celebra el seu setè lliurament, i com sempre ho dedica a la música en la seua més alta gamma.


En tots els quioscs del territori valencià es pot trobar per tan sols dos euros, una quantitat que està estimulant als seguidors de la música valenciana per a reforçar l únic periòdic en paper que es publica en aquest àmbit de la cultura.


Especial BIC Societats Musicals


En aquest nombre pot destacar-se la presència institucional tant de la Generalitat (com les aportacions del president Ximo Puig i el president de les Corts, Enric Morera i representants de les forces polítiques de tot l arc parlamentari), així com de desenes d alcaldes de municipis que s  adhereixen al procediment administratiu ja en marxa perquè les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana poden obtenir el nomenament de Bé d Interès Cultural. Un expedient que compta amb el recoltzament unànim de tots els partits A més tot un sumari atractiu que repassa l actualitat musical valenciana amb ànim d oferir un vehicle d informació directe i interessat.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción