L’Òpera Don Carlo obri la temporada al Palau de les Arts

21-12-2017 11:25h


El Conseller Marzà no es va perdre el primer espectacle de la temporadaDesprés d’unes setmanes mogudes marcades per la dimissió de Davide Livermore, la música ha tornat a ser la protagonista en el Palau de Les Arts de València, un dels auditoris més prestigiosos del món i que ha estrenat la seua dotzena temporada amb l’òpera Don Carlos, Infante de España, del dramaturg alemany Friedrich Schiller, un espectacle complet que posa de manifest el potencial de l’espai i dels artistes valencians.


I és que en l’obra, que té com a protagonista al tenor Plácido Domingo en el paper del Marqués de Posa, compta, per exemple, amb la direcció musical de Ramon Tébar, i la participació del Cor de la Generalitat i de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, dues formacions que posen de manifest el gran potencial dels músics valencians.


Precisament, el Conseller de Cultura, Vicent Marzà, que fa uns dies va defensar el paper que han de jugar estes institucions en el nou funcionament de l’auditori, no es va voler perdre la posada en escena de l’espectacle, que ja s’ha representat els dies 9, 12, 15 i 18 de desembre, i que hui, dia 21, oferirà el seu últim passe. La vicepresidenta del Consell, Mònica Oltra, també va acudir a una representació que torna a situar l’òpera i la música en el centre de totes les mirades de l’auditori valencià.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción