La banda de Rocafort ofereix divendres el seu Concert de Nadal

21-12-2017 11:21h


La formació estarà acompanyada per l´Orfeó Manuel PalauLa Banda Simfònica de l’Agrupació Musical de Rocafort, dirigida pel mestre Juan José Catalá Borrás, oferirà el seu tradicional Concert de Gala de Nadal, el divendres 22 de desembre a les 22.00 hores, en el saló d’actes de la Casa de Cultura de Rocafort.


El concert comptarà amb la inestimable participació de l’Orfeó Manuel Palau, de València, sota la direcció de Pepa Cervera Martínez. Orfeó i banda es vestiran de gala per a interpretar obres de diversos estils i compositors de l’àmbit local, nacional i internacional.


Així, en la primera part del concert, l’OMP interpretarà obres del mestre valència Manuel Oltra i Ferrer (1922 – 2015). Seguidament la banda farà un xicotet homenatge a la també compositora valenciana, Matilde Salvador i Segarra (1818 – 2007), una de les figueres més representatives de la música i de la cultura de la nostra comunitat, amb motiu de complir-se el 100 aniversari del seu naixement el pròxim 23 de març de 2018.


La Banda Simfònica obrirà la segona part del concert amb el pasdoble de concert “Carmesina”, del mestre valencià Manuel Morales Martínez (1977), qui va ser director titular de la banda de l’Associació Rocafort Musical, antecessora de l’Agrupació Musical de Rocafort. Continuarà el concert amb l’obra “Muralles”, una composició del mestre valencià Juan Gonzalo Gómez Daval (1955).


A partir d’aquest moment, el programa de concert de la Banda Simfònica adquirirà un ambient nadalenc amb diferents composicions de tot el món. A més, com a cloenda, l’Orfeó Manuel Palau i la Banda interpretaran conjuntament un popurri nadalenc d’obres d’alguns dels millors compositors de Broadway, un arranjament de John Higgins, que sense dubte alguna acabarà per omplir els nostres cors de l’esperit nadalenc. Fora de programa, i com és ja tradició al poble, la BSAMR posarà el fermall d’or a una nit de gala amb la famosa “Marxa Radetzky” (1848), de Johann Strauss (1804 – 849).


Causa solidària
Aquest any, l’Agrupació Musical de Rocafort conjuntament amb l’Orfeó Manuel palau, volen posar novament la seua música al costat d’una causa solidària. Per això, l’actuació es realitzarà a benefici de l’Associació Asperger València (AAV)-TEA (Trastorn de l’Espectre Autista).


L’Agrupació Musical de Rocafort i l’Orfeó Manuel Palau s’uneixen a l’esforç de l’AAV i animen a totes aquelles persones que assistisquen al Concert de Gala de Nadal a col·laborar amb tot el seu bon cor i el seu donatiu.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción