Alcàsser posa en marxa quatre beques per a estudiar música en l´escola de la SM Santa Cecíia

19-12-2017 11:34h


La iniciativa, presentada per la Societat Musical Santa Cecília, ha resultat la més votada en els pressupostos participatius de la localitatA principi de curs, la Societat Musical Santa Cecilia d’Alcàsser va posar en marxa un Pla de Beques a través de la seva Escola de Música per tal d’ajudar a famílies de la població amb pocs recursos. Estes beques van permetre que un total de quatre alumnes pogueren accedir a l’Escola amb una beca completa, que els ha permés iniciar-se en instruments com el bombardí, la tuba o la trompa.


La bona acceptació d’estes ajudes va animar a la Societat Musical a presentar, este mateix any, una iniciativa a l’Ajuntament dins dels pressupostos participatius de la localitat, per tal que el consistori poguera fer seua esta iniciativa. La proposta, que podia ser votada pels ciutadans de la localitat, no només ha estat aprovada, sinó que ha estat la més votada de totes les presentades.


Això permetrà a l’Escola de Música duplicar el nombre de beques ofertes, oferint fins a quatre ajudes més que en esta ocasió estaran finançades per l’Ajuntament, i que facilitaran que aquells alumnes que ho desitgin puguen gaudir de l’Educació musical.


Es tracta d’una excel·lent iniciativa que ha comptat amb un important suport social i que posa de manifest la importància que pot arribar a tindre l’educació musical en l’àmbit de la inclusió social.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción