L´Associació Música Jove de València posa en marxa el seu cinquè Concurs Internacional de Composició

18-12-2017 11:57h


En esta edició s´han ampliat les plantilles i els nivells de les obres presentades a concursPer cinqué any consecutiu, l’Associació Música Jove de València ha posat en marxa el seu Concurs Internacional de Composició “Música Jove”, que en aquesta ocasió presenta importants novetats.


La principal d´aquestes és que el Concurs amplia les plantilles i nivells, així, els compositors que desitgen participar podran presentar obres de Grau 3 (Banda de Música), Grau 2 (Banda Juvenil i Orquestra), Grau 1 (Banda i Orquestra Infantil) i Grau 0,5 (Ensemble “Flexible”). Amb esta decisió, l’organització pretén continuar ampliant el repertori creat per a aquest tipus de formacions, moltes de les quals troben a faltar composicions adequades al nivell de formació dels seus components.


El termini de presentació dels originals conclou el 9 de març de 2018 a les 10.00 hores, moment a partir del qual i una vegada revisades les obres presentades, l’AMJ facilitarà a un jurat de reconegut prestigi les partitures perquè decidisquen l’obra guanyadora.
Els autors de les obres que obtinguen el primer premi en cadascuna de les categories rebran un diploma, un curs de so en línia a Ars Studios, i l’estrena i l’enregistrament en CD de l’obra, a més de 5 exemplars de la mateixa. Les obres guanyadores seran interpretades en un concert gravat en directe i posteriorment editat en CD. Aquest enregistrament serà efectuat per unes agrupacions que seran seleccionades pròximament per l’AMJ a través del seu projecte “En connexió”.


L’AMJ espera repetir i fins i tot incrementar l’èxit de participació de l’edició de 2016, en la qual es van presentar un total de 35 obres, de les quals 24 van ser escrites per a banda i 11 per a orquestra. A més, centenars de bandes de música d’Argentina, Brasil, Colòmbia, Xile, Portugal, Uruguai, i de la Comunitat Valenciana, Catalunya, Madrid, Castella-Lleó a Espanya, han programat en nombrosos concerts les obres premiades en les edicions anteriors.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción