Música al carrer porta a l´Agrupació Musical de Patraix al Mercat de Colón

7-12-2017 19:11h


El concert tindrà lloc el proper diumenge 10 de desembre a les 12.00 horesLa campanya “Música al carrer”, que organitza la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciutat de València (COSOMUVAL), amb la col·laboració de l’Ajuntament de València, continua el pròxim diumenge 10 de desembre a les 12.00 hores amb un concert de la banda de l’Agrupació Musical Patraix que tindrà lloc al Mercat de Colón de València.


Amb la direcció de Juan Antonio Pérez Pardo, la formació interpretarà en primer lloc el “Concert Prelude” de Ph. Sparke, i a continuació “Bonaparte” d’Otto Schwartz. El programa continuarà amb el pasdoble “Las Arenas” de Manuel Morales, “Ciudad sorpresa” de Ferrer Ferran i “El triángulo de las Bermudas” de J. A. Pina. El concert conclourà amb l’Himne regional del mestre José Serrano.


El cicle “Música al carrer” es va iniciar el passat mes de juny i s’allargarà fins el 22 de desembre amb la participació de 13 bandes de música que actuaran en llocs emblemàtics de la ciutat com la plaça del Mercat, el parc de Benicalap, el parc de Vivers, la plaça de les Drassanes, el parc de la Guàrdia Civil (Benimaclet) o el Mercat de Colon.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción