La Unió Musical Santa Maria del Puig busca nou director per a la seua banda

5-12-2017 13:43h


La formació ha guanyat el Primer Premi en el Certamen de la Comunitat i està celebrant els 100 anys d´històriaLa Unió Musical Santa Maria del Puig està decidida a seguir escrivint, amb lletres d´or, una llarga història carregada d´èxits i que a més, ja suma els cent anys de vida. Però això sí, haurà de fer-ho amb la figura d´un altre director que prenga el relleu de Manuel Járrega, qui ha estat al capdavant de la formació des de setembre de 2009 i que ara deixa la formació.


Precisament per això, la formació va anunciar a les seues xarxes socials que està buscant un director per a la seua banda simfònica, i va convidar els interessats a enviar el seu currículum.


El canvi al capdavant de al formació arriba poc temps després que la banda aconseguira un important triomf al Certamen de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana, d´on van tornar amb un Primer Premi i menció d´honor sota el braç, motiu pel qual el nou director haurà d´esforçar-se de valent per a mantenir l´actual nivell de la formació.


La societat, a més, està totalment immersa en la celebració del seu 100 aniversari, una efemèride a la qual van dedicar el passat concert de Santa Cecília, en el qual van aprofitar per a brindar al seu públic el recent premi aconseguit.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción