La JBS recupera dos peces musicals que es guardaven als arxius de La Nova d´Alcoi

5-12-2017 13:21h


La formació gravarà estes peces a Gandia en un concert que s´emmarca en el programa “Música a la Llum”El programa “Música a la Llum”, que forma part del projecte de Bankia Escolta València, i que busca posar en valor la documentació emmagatzemada als arxius de les Societats Musicals de la Comunitat, continua endavant amb les seues activitats. Així, si fa unes setmanes la iniciativa es va presentar a Alcoi amb motiu de la col·laboració amb “La Nova”, en esta ocasió serà la ciutat de Gandia la que acollirà un acte que, en esta ocasió, tindrà forma concert.


La cita serà el proper diumenge 10 de desembre i comptarà amb la participació de la Jove Banda Simfònica de la FSMCV, que actuarà a la capital de la Safor en un espectacle que servirà per a enregistrar el segon CD de la campanya.


En esta ocasió, la JBS, amb el seu director Pwere Vicalet al capdavant, oferirà un repertori que inclourà algunes de les peces recuperades en aquesta campanya, que malgrat el seu interès musical, són poc interpretades i mai han sigut gravades. Eixe és el cas de la “Polonesa de concert”, de José Espí Ulrich, i de “La Rapsòdia Valenciana”, d’Eduardo López-Chavarri Marco, dues obres que formen part dels arxius de la Societat Musical Nova d’Alcoi i que ara es pretén donar a conèixer al gran públic.


La JBS està formada per més de 110 músics d’entre 18 i 28 anys, amb nivells acreditats als Conservatoris de grau mitjà i superior, que pertanyen a totes les comarques de la Comunitat Valenciana i que han sigut escollits d’entre més de 300 candidats. En esta concert, que tindrà lloc a partir de les 18.00 hores al Teatre Serrano, a més, la banda comptarà amb la participació, en la segona part, dels solistes Barcelona Clarinet Players, Joan Miquel Blanch (dolçaina) i Óscar Oliver (piano).

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción