La banda de l´Olleria torna de Portugal amb un Primer Premi i Menció d´Honor sota el braç

4-12-2017 12:23h


La formació es va imposar en la Seció Segona del Certamen Internacional de Bandes Filarmonia d´OuroLes bandes valencianes continuen donant bona mostra de la seua qualitat a nivell internacional per allà on van. La última en confirmar-se com una de les formacions més en forma del moment és la SEM Santa Cecília de l´Olleria, que este cap de setmana ha sigut la triomfadora del certamen internacional de bandes Filarmonia d´Ouro, d´on va tornar amb un merescut primer premi en la seua categoria.


Era la quarta edició d´este concurs celebrat a la localitat portuguesa de Santa Maria da Feira, on la formació valenciana va interpretar un repertori format per la peça “Espartacus” com a obra lliure, i “Of castles of legends” com a tema obligat, sota la batuta del seu director, Ramon Garcia i Soler.


La interpretació dels músics que no només els va valdre imposar-se en la la Secció Segona de fins a 80 músics, on estava inscrita, sinó que els 366,5 punts atorgats pel jurat els van valdre per a obtenir un Primer Premi amb Menció d´Honor inclosa. La banda de l´Olleria concursava en la seua categoria amb altres set formacions portugueses i espanyoles, que no van arribar a superar la puntuació dels músics valencians.


Els de la Vall d´Albaida havien preparat la cita amb molta i il·lusió i esforç, un treball que ha valgut la pena després de l´èxit aconseguit, que a més dóna forces a la banda per a seguir treballant i afrontant nous reptes.


Els músics, no obstant, no van estar sols en el seu viatge, sinó que l´expedició va estar acompanyada per familiars i amics que no van voler perdre l´oportunitat de visitar el país veí i que van saltar d´alegria quan van conèixer el resultat.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción