La Societat Musicals Poblats Marítims tanca el cicle dels Concerts a la Pèrgola de la Marina

1-12-2017 12:39h


L´agrupació Musical Gayano Lluch actuarà en el marc del “Música al carrer”La Societat Musical Poblats Marítims, de València, serà la encarregada de clausurar el cicle de tardor dels Concerts en la Pèrgola de la Marina de València, una iniciativa recuperada enguany després de la remodelació d´este espai i que ha acollit l´actuació de diverses formacions de la ciutat en els últims mesos.


Este últim concert de la temporada tindrà lloc el diumenge 3 de desembre a les 12.00 hores i la banmda, sota la direcció de Víctor Soria Urios, interpretarà composicions de Bernabé Sanchis, José Mª Lacalle, Fernando Tormo, Jef Penders, Asins Arbó i A. Malando.


Música al carrer
Per la seua part, l´Agrupació Musical Gayano Lluch oferirà un concert al Mercat de Colón dins del cicle de concerts “Música al carrer”, organitzat per la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (Cosomuval) amb la col·laboració de l’Ajuntament de València.


L´actuació també tindrà lloc diumenge a les 12 hores i la formació, amb la direcció de Rafael Vizcaíno Cambra interpretarà peces de Saül Gómez Soler, H. Williams, Hugo Chinesta, Pascual Vilaplana, Ferrer Ferran, Emilio Cebrián, Pascual Marquina, Scott Joplin i el mestre Serrano.


El cicle es va iniciar el passat mes de juny i s’allargarà fins el 22 de desembre amb la participació de 13 bandes de música que actuaran en llocs emblemàtics de la ciutat.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción