Amics de la Música de Palma de Gandia celebra Santa Cecília

1-12-2017 12:33h


La formació oferirà un concert el proper dissabte 2 de desembreCom tots els anys, l’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia celebra la festa en honor a Santa Cecília, i que enguany tindrà lloc els dies 1, 2 i 3 de desembre. Activitats per als estudiants de l’escola de música, com el berenar i projecció d’una película per a tots els xiquets; activitats esportives per als músics de la banda; sense deixar a banda altres activitats com: sopars per als músics, cercavila i visita als nous músics, entre altres.


Destaca el concert del proper dissabte 2 de desembre que l’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia celebra en honor a Santa Cecília i que portarà per títol “Una Nit de Musicals”, amb les millors melodies de Broadway i la veu dels alumnes de Cant de l’Escola de Música de Palma. Serà a les 20.00 hores a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Palma de Gandia.


La Banda Amics de la Música de Palma, sota la dirección de Vicent Martí i Ferrer, començarà amb l’obra “Jesuschrist Superstar” d’Andrew Lloyd Webber amb arranjament de Willy Hautvast, per a continuar amb “El Rei Lleó” d’Elton John/ Hanz Zimmer amb arranjament de Hans van der Heide ‎i, per a finalitzar la primera part, l’obra “El Fantasma de l’Òpera” d’Andrew Lloyd Webber, arranjament de Johan de Meij.


Ja per a la segona part la Banda Amics de la Música de Palma interpretarà “West Side Story” de Leonard Beinstein amb arranjament de WJ. Duthoit, continuant amb “Los Miserables” de A. Boubil/CM Schönberg amb arranjament de Marcel Peeters, i per a acabar el concert amb Abba Gold, arranjament de Ron Sebregts

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción