Pascual-Vilaplana serà el nou director titular de la Banda Muncipal de Barcelona

30-11-2017 13:36h


El director valencià compaginarà este nou càrrec amb la seua frenètica activitat musicalJosé Rafael Pascual-Vilaplana, un dels directors valencians més prestigiosos del moment, ha sigut nomenat director titular de la Banda Municipal de Barcelona, una de les formacions més prestigioses de l´estat i que comtparà, a partir d´ara, amb la batuta del valencià per ales seues actuacions.


La notícia, que es va fer pública fa uns dies, ha sigut ben rebuda per un bon nombre de músics valencians, que no han volgut deixar l´oportunitat de felicitar el seu “mestre” per un nou càrrec que ara ocupa i que remarca la seua gran qualitat.


Pascual-Vilaplana substituirà Salvador Brotons a partir de la temporada 2018-2019, després que el fins ara director haja estat deu anys al capdavant de la formació. El director valencià, que tindrà ara la missió de continuar el creixement i la consolidació del nivell artístic de la formació, suma així una nova banda de rellevància mundial a la seua col·lecció, després que fa uns anys va ser nomenat com a director titular de la Banda Municipal de Bilbao.


José Rafael Pascual-Vilaplana compta amb un gran palmarés de premis i reconeixements, que el converteixen en un dels directors valencians més prestigiosos del moment. La seua fama l´ha portat a dirigir coma convidat a algunes de les millors formacions del planeta, en una frenètica activitat musical a la que ara haurà de sumar el repte de dirigir una banda, la de Barcelona, on es trobarà amb un bon grapat de músics valencians.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción