L´Associació Musical “Ciutat de Benicarló” prepara la seua participació al certamen d´Altea

29-11-2017 13:24h


La formació va interpretar el repertori previst en el concert de Santa Cecília, en què es van presentar els nous membresL´Associació Musical "Ciutat de Benicarló" celebrava aquest passat cap de setmana la festivitat de la seua patrona Santa Cecília amb un gran i variat nombre d´actes.


Un dels actes principals va tindre lloc dissabte, amb el tradicional concert a l´auditori del Col·legi de La Consolació. L´actuació va servir de preàmbul a la que serà la seua participació en el 44 Certamen Internacional de Bandes de Música "Vila d´Altea" el proper 2 de desembre. Baix la batuta de Pablo Anglés s´interpretà el pasdoble "Maria del Mar Anglés" del mateix director, "400" obra obligada del concurs d´Andrés Valero, "El compositor de tormentas" una obra d´encàrrec per part de l´entitat musical benicarlanda que ha estat escrita pel jove compositor José Ignacio Blesa en exclusiva per a l´ocasió i finalment l´himne "Falles de Benicarló" del mestre José Antonio Valls amb motiu de l´entrega a l´entitat de les seues obres per part de la família.


També durant el transcurs del concert es va fer entrega als nous músics del diploma que acredita la seua incorporació a l´agrupació i la insígnia d´argent al que ha estat durant els darrers vuit anys president, Carlos Sánchez.


En finalitzar el concert les activitats programades s´allargaven fins a altes hores de la nit pels carrers de la ciutat i a la seu social en la coneguda Serenata a les Muses.


El diumenge de bon matí i juntament amb els membres de la Coral Polifònica Benicarlanda les celebracions continuaven, en aquesta ocasió tenia lloc la cercavila amb la imatge de Santa Cecília fins la parròquia de Sant Pere on va tenir lloc la missa en el seu honor. Seguidament i en un conegut restaurant de la ciutat, els músics, familiars i amics s´aplegaven en un dinar de germanor que donaria pas a la presentació oficial de la Musa 2018 i el seu acompanyant, la senyoreta Virginia Octavio i el seu germà Marc Octavio, ambdós músics de la banda.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción