La música pren el jardí Botànic amb l´arribada de desembre

29-11-2017 13:23h


La veu de Vicent Camps i la música de Smutf Trio seran els protagonistes el proper 1 de desembreEl jardí Botànic de València celebra l´arribada del mes de desembre amb una proposta cultural on la música i la poesia tindran especial rellevància. La cita serà el proper divendres, dia 1, quan està prevista la celebració d´un recital en l’Estufa Freda, un espai dissenyat per a gaudir de la bona música i versos de grans poetes envoltats de vegetació.


La vetllada comptarà amb la veu de Vicent Camps, que recitarà les obres de Vicent Andrés Estellés, Ovidi Montllor, Marc Granell, Lluís Torres, Imma Máñez, Lluís Rueda, Manel Garcia Grau, Marisol González Felip, Vicent Nàcher Ferrero, Ramón Ramón, María Calvo, Àngels Gregori i Alba Fluixà.


Vicent Camps porta més de 25 anys recitant poesia, tant en valencià com en castellà, per a tots els públics. La seua veu ha quedat registrada en diversos treballs en CDs i vídeos culturals i comercials. Ha gravat treballs per a l’ONCE i treballat com a narrador de poemes simfònics al costat de bandes de música i orquestres. Ha editat un disc de poesia musicada al costat del guitarrista clàssic José Guerola, i ha publicat el llibre de poemes “Taller”.


El recital estarà acompanyat de la música de cambra del Smutf Trio, un conjunt de clarinet, piano i violí, pertanyent a la Societat Musical La Unió de Tres Forques, entitat musical que compleix enguany el seu 20 aniversari. Ha col·laborat amb la Junta d’Abastos en diferents actes culturals celebrats en el districte.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción