Es busquen obres contemporànies amb sabor a Horta

28-11-2017 14:17h


L´Associació Nitrat de Xile i la Mancomunitat del Carraixet han convocat quatre beques de creació musicalL’associació Nitrat de Xile ha posat en marxa les seues beques de creació i composició musical «Horta Sonora», unes ajudes que van destinades a subvencionar la creació de fins a quatre quatre propostes musicals contemporànies.


La iniciativa compta amb la col·laboració de la Mancomunitat del Carraixet, formada pels ajuntaments d’Alfara del Patriarca, Bonrepòs i Mirambell, Foios i Vinalesa, que estan participen en una convocatòria que valorarà la les propostes de nova creació que es basen en temes relacionats amb el paisatge i la cultura de l’Horta.


La convocatòria està oberta a creadors musicals majors de 18 anys, que hauran de plantejar una peça musical que serà interpretada per associacions musicals de caràcter simfònic i tradicional dels pobles col·laboradors.


Les beques consten de cinc fases. En primer lloc, el lliurament de projectes que finalitza el 31 de Desembre de 2017. En una segona i tercera fase tindrà lloc la deliberació i presa de contacte amb els creadors i les creadores dels quatre projectes escollits. En la quarta fase de preparació es realitzaran dos concerts, en els quals s’interpretaran els quatre projectes seleccionats els dies 5 i 12 de Maig de 2018.


Els concerts s’interpretaran en dos espais concrets: el Motor del Tercet, a Vinalesa, i el Molí de l’Aigua, d’Alfara.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción