La FSMCV farà pública la seua proposta per al nou model de formació musical

28-11-2017 14:16h


La Federació espera que les seues propostes siguen tingudes en compte per la Conselleria d´EducacióLa Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana està disposada a posar en marxa un nou model de sistema educatiu en matèria musical que siga capaç, no només de posar al dia l´extensa xarxa de centres que depenen de les Societats Musicals valencianes, sinó que siga capaç de donar una solució a les demandes creixents que marquen les necessitats i els nous temps.


El repte no és només de la pròpia FSMCV, sinó que el mateix Consell ja treballa en noves iniciatives que permeten posar al dia el funcionament d´un model educatiu en què, en matèria musical, conviuen centres de titularitat municipal, autonòmica i privada.


Precisament, amb l´objectiu de donar una solució definitiva a este entremat educatiu, la FSMCV exposarà en públic el el model d’Escoles de Música que proposa l´entitat, i que es presentarà pròximament a la Conselleria d´Educació per tal que el tinga en compte. L’objectiu d’aquesta iniciativa és contribuir amb les propostes de la FSMCV al nou mapa dels ensenyaments musicals de la Comunitat, que està estudiant la Conselleria, i que permetrà reconduir la situació dels estudis de música.


En aquesta trobada s’exposaran les característiques del nou model d’Escoles de Música defensat per la FSMCV, els beneficis que suposaran a nivell educatiu i econòmic i la seua repercussió social. Precisament, este nou model és una de les reivindicacions històriques de la FSMCV, que defensa la necessitat d’ajustar aquests estudis a la situació real cap a la qual ha evolucionat la societat, ja que tant el mapa de l’educació musical com els estudis actuals, no estan alineats amb ella.


En la roda de premsa, que tindrà lloc demà dimecres a les 10.00 hores, intervindran Pedro Rodríguez, president de la FSMCV; Remigi Morant, vicepresident 1er de la FSMCV i responsable de l’àrea d’Escoles de Música, així com José Mira i Maria José Hernández, vocals de la Junta Directiva de la FSMCV i membres de l’àrea d’Escoles de Música.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción