València. Agrupació Musical Gayano Lluch oferirà un concert al Mercat de Colón dins

28-11-2017 08:59h


Baix la direcció de Rafael Vizcaíno Cambra interpretarà peces de Saül Gómez Soler, H. Williams, Hugo Chinesta, Pascual Vilaplana, Ferrer Ferran, Emilio Cebrián, Pascual Marquina, Scott Joplin i el mestre Serrano.El pròxim diumenge 3 de desembre a les 12h l’ El pròxim diumenge 3 de desembre a les 12h l’Agrupació Musical Gayano Lluch oferirà un concert al Mercat de Colón dins del cicle de concerts “Música al carrer”, organitzat per la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (Cosomuval) amb la col·laboració de l’Ajuntament de València. 


Baix la direcció de Rafael Vizcaíno Cambra interpretarà peces de Saül Gómez Soler, H. Williams, Hugo Chinesta, Pascual Vilaplana, Ferrer Ferran, Emilio Cebrián, Pascual Marquina, Scott Joplin i el mestre Serrano.


El cicle es va iniciar el passat mes de juny i s’allargarà fins el 22 de desembre amb la participació de 13 bandes  de música que actuaran en llocs emblemàtics de la ciutat com la plaça del Mercat, el parc de Benicalap, el parc de Vivers, la plaça de les Drassanes, el parc de la Guàrdia Civil (Benimaclet) o el Mercat de Colón.


Tot i aixó dins del cicle de concerts “Música al carrer”, organitzat per la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (Cosomuval) amb la col·laboració de l’ Ajuntament de València. El cicle es va iniciar el passat mes de juny i s’ allargarà fins el 22 de desembre amb la participació de 13 bandes  de música que actuaran en llocs emblemàtics de la ciutat com la plaça del Mercat, el parc de Benicalap, el parc de Vivers, la plaça de les Drassanes, el parc de la Guàrdia Civil (Benimaclet) o el Mercat de Colón.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción