Mig miler de joves músics participen en a Llíria en el “String Instrument Fest” 

27-11-2017 12:50h


En l´acte es va fer entrega de 400 instruments de corda als participantsLa Ciutat de la Música ha sigut testimoni, este cap de setmana, d’una de les majors concentracions de músics celebrades a la capital de la música on, prop de mig miler d´intèrprets d´instruments de corda, es van reunir per a celebrar una iniciativa única dissenyada per a donar a conèixer la vitalitat també d´estos instruments.


Així, amb el títol de “String Instruments Fest”, l´Ajuntament de la ciutat va posar en marxa una trobada musical i cultural en què van participar alumnes i professors d’escoles de música de tota la Comunitat, que van rebre un total de 400 instruments donats per la factoria xinesa Huadong Musical Instruments a través de l’Ajuntament de Llíria. A esta quantitat es van sumar, a més, altres 40 instruments aportats per la Fundació Bankia Escolta València.


La jornada, que es va desenvolupar al Pavelló Pla de l’Arc, va comptar amb un multitudinari concert a càrrec dels alumnes de les escoles de música, sota la direcció del violinista Vicent Balaguer. Els més de 500 músics van interpretar tots junts diverses peces, com el “l’Himne de l’Alegria” de Beethoven.


La cita estava emmarcada en la programació del Festival DesenJazz 2017, amb la col·laboració de la Diputació de València, la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i l’empresa d’instruments musicals Consolat de Mar. El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, va acompanyar en este acte a l’alcalde Manolo Civera junt amb altres autoritats.


L´esdeveniment també va comptar amb les actuacions de la Jove Orquestra Primitiva de Llíria, l’Orquestra del Conservatori Municipal, la Colla de Dolçainers de la Unió Musical de Llíria i l’Institut Confuci de la Universitat de València, que no van voler perdre´s la trobada.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción