Vila-real celebra amb música els 400 anys de la beatificació de la beatificació de Sant Pasqual

14-11-2017 13:44h


Rafael Beltrán composarà una obra que s´estrenarà amb motiu de la efemèrideL´Ajuntament de Vila-real ha encomanat al compositor vila-realenc i Fill Predilecte de la ciutat, Rafael Beltrán Moner, la composició d´una obra musical que s´estrenarà amb motiu de la commemoració del 400 aniversari de la beatificació de sant Pasqual.


Es tracta d´una cita principal per a la ciutat, ja que el papa Pau V va ser l´encarregat de signar el nomenament el 19 d´octubre de 1618, ara fa quatre segles, una efemèride que des del govern municipal estan disposats a celebrar com cal.


Per això, l´alcalde, José Benlloch, li ha traslladat al músic la "il·lusió i l´orgull de la ciutat" de comptar amb la seua aportació a aquesta important efemèride. "Ens honraria especialment que les celebracions que tinguen lloc a la ciutat ho feren tenint la seua música com a protagonista, cosa que seria, a més d´emotiva, significativa", assegura Benlloch.


L´alcalde va formalitzar la comanda al Fill Predilecte coincidint amb la commemoració del dia del Centenari del patronatge, concedit el 14 de novembre de 1917. Per a oficialitzar la petició, Benlloch es va reunir amb el compositor i amb l´escriptor i historiador local Jacinto Heredia, qui col·laborarà en la redacció dels textos de l´obra musical.


"Aquesta peça quedarà guardada a l´Arxiu Municipal i formarà part de la història de Vila-real", detalla l´alcalde, que ha afegit que "la ciutat està més que agraïda a tots dos per acceptar aquesta important encomana", assenyala Benlloch.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción