Jorge Soler dirigirà la marcha “Chimo” en els Moros i Cristians d´Ontinyent de 2018

14-11-2017 13:43h


Es tracta d´un dels actes més esperats en el qual participen més d´un miler de músicsLa festa dels Moros i Cristians d´Ontinyent ja té protagonista per a un dels seus actes més esperats del seu programa festiu, el de l´entrada de bandes que obri la festa i que acaba amb una interpretació conjunta de l´himne fester “Chimo”.


I és que, quan encara falten mesos per a l´inici de les festes de 2018, la Junta de Govern de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia, ha nomenat a Jorge Soler Carbó com a l´encarregat de dirigir la marxa mora, en una designació que és habitualment tot un honor per al director triat.


Així, Jorge Soler serà el gran protagonista d´una de les entrades de bandes més espectaculars de tota la Comunitat, en la que participen més d´un miler de músics que acompanyen a les 24 comparses que hi ha a la ciutat i que acaba, en una interpretació única de la peça firmada pel mestre Ferrero en la coneguda plaça Major d´Ontinyent.


Jorge Soler Carbó compta amb una llarga trajectòria musical que l´avalen com a un director de contrastades garanties que, a més, ha desenvolupat la major part de la seua carrera a la ciutat d´Ontinyent i la seua comarca, un fet que de segur farà que la seua designació siga agraïda per músics i festers.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción