Vint-i-cinc nous educands per a la banda d´Alberic

13-11-2017 13:34h


La Unió Musical ja va presentar la setmana passada a Elisa Bisbal com a la seua Musa per a este cursLa Unió Musical d’Alberic va donar la benvinguda el passat diumenge als vint-i-cinc nous educands que han entrat a formar part de la seua banda de música. L´acte va tenir lloc a les 10.30 hores, i com és habitual, va comptar amb la participació de la banda simfònica i de la banda jove, que van passar a recollir als nous membres de al societat.


En la cita van participar els directors Dani Ferrero i Carles Samblancat; el president, Enrique Alonso; i la resta de la junta directiva, que no van voler perdre l´oportunitat de donar la benvinguda a Fátima Martínez (que aprèn amb el celo), Verónica Roses (oboè), Clara Benavent (flauta), Ana Sanchis (flauta), Camino Briz (oboè), Mariona Barraquet (flauta) i els clarinets Julia Vives, Alba Guerola, Neus Pastor, Fiona Boulet, Marta Puig i Aitana Puig. També Joan Cháfer (amb la percussió), Fran Iborra (trompeta), Hugo Briz (trompeta), Andrei Aurel (trompa), Aitor Sevilla (trompeta), Marc Mompó (trompa) i els saxos Paula Rodrigo, Miriam Claro, Marta Asensi, María Asensi, Joan Moratal, Sara Pardo i Aitana Duato, que ara formen part de la banda jove.


Este és el segon acte que té lloc a Alberic amb motiu de la celebració de Satna Cecília, després que el cap de setmana passat el teatre de la localitat acollira la presentació de la nova Musa de la Música per al present curs, Elisa Bisbal González, que va estar acompanyada per la seua Cort d’Honor, composta per Belén Cabrera Cupeiro, Ana Mompó Alonso, Victoria Muñoz Zaragozá, Elena Sánchez García, Marina Sánchez Martí i Alicia Sanchis Gil.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción