Fins a vint formacions juvenils de tot l´estat es donaran cita en el II Memorial Francisco Fort

10-11-2017 11:45h


La segona edició d´este concurs de bandes juvenils tindrà lloc a Moncada el proper mes de marçEl Concurs de Bandes Juvenils “Memorial Francisco Fort”, organitzat pel Centre Artístic Musical de Montcada, s´ha convertit, a pesar de la seua joventut, en una cita de renom per a este tipus de formacions integrades per joves de fins a 18 anys.


I és que, després de l´èxit de la seua primera edició, celebrada en 2017, l´organització ha donat a conéixer ja els participants en la seua segona edició, que tindrà lloc el proper mes de març i per a la qual s´han seleccionat un total de 20 formacions de tot l´estat que participaran en les cinc seccions previstes.


Així, en la secció Primera, que tindrà com a obra obligada “El Mago”, d´Omar Sala, participaran la Filarmónica Beethoven de Campo de Criptana (Ciudad Real), el Conjunto Instrumental Colegio La Purísima (Valencia), la Asociación Musical Julián Sánchez Maroto de Manzanares (Ciudad Real), el Centre Artístic Musical de Bétera (Valencia) i la Escuela de Música y Danza de Níjar (Almería).


En la Segona secció, l´obra obligada serà “Blue Overture”, de Xavier Zamorano Alós, i hi participaran la Banda del Taller de Música Jove (Valencia), la Banda Juvenil de Sonseca (Toledo) i la Banda Juvenil CIUM de Genovés (Valencia).


Ja en la Tercera secció, participaran les formacions de la Unió Musical i Cultural d´Altura (Castellón), la Unió Musical de Paiporta (Valencia), l´Agrupació Musical de Rocafort (Valencia), la Societat Musical Turisense (Valencia) i la Unión Musical de San Bartolomé (Alicante), que tindran com a obra obligada “El Ratoncito Pérez” de Pep Ros Garcia.


La secció Quarta estarà integrada per altres dos formacions, les de la Unión Musical Porteña (Valencia), i la del Centro de Estudios Musicales de Almássera (Valencia), que haruan d´interpretar l´obra “Winning Horse”, de David Postiguillo.


Per útlim, en la secció Online, participaran la Unión Musical Neojarillense (Cádiz), la Orquesta Juvenil SMR Obidense (Portugal), la Gliss & Do – Société Musicale de Veurey (Francia), la Banda Municipal de Fuencaliente (Tenerife), i la Unió Musical de la Pobla de Farnals (Valencia).


La gran participació en esta cita posa de manifest la importància de posar en marxa cites com eta, dirigides als músics més joves, que tindran així una oportunitat única de provar-se a sobre dels escenaris en un ambient lúdic i festiu.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción