La banda de Santa María del Puig prepara la seua actuació al Certamen de Bandes de la Comunitat

10-11-2017 11:44h


La formació oferirà un concert este diumenge a Sagunt amb el mateix repertoriLa Unió Musical Santa María del Puig oferirà este diumenge un concert especial que servirà com a preparatiu de la seua participació en el 39º Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana. La banda valenciana es va guanyar el seu dret a participar en esta cita després d´imposar-se en la secció segona del Certamen Provincial de València, i ara està preparant de valent la seua actuació, que tindrà lloc el dia 19 de novembre.


Per això, una setmana abans, el proper 12 de novembre, la formació oferirà una actuació en l´auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt, on interpretarà el mateix repertori previst per al Certamen i que inclou el pasdoble “Valencianet”, de Julio Ribelles; l´obra obligada per a aquesta secció, “Sad Clown Symphony”, de Santiago Miguel Alarcón, i “El jardí d´Hera”, de José Suñer Oriola, com a obra lliure. L´actuació serà a les 12.00 hores, gratuïta i amb aforament limitat.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción