La Diputació de València obri la convocatòria per al seu XLII Certamen de Bandes

9-11-2017 19:17h


La cita tindrà els dies 19 i 20 de maig i les inscripcions estan obertes fins al 15 de novembreLa Diputació Provincial de València en la seua àrea de cultura ha obert el termini d´inscripció per al Certamen de Bandes de Música de la Diputació de València, que en este any 2018 arriba a la seua edició número 42.


La cita s´ha convertit en un dels clàssics per a les bandes de la província, ja que en este acte poden participar totes les societats musicals federades de les comarques valencianes, que tenen fins al 15 de novembre per a presentar la seua sol·licitud.


Com és habitual, el certamen s´estructura en cinc seccions en funció del nombre de músics que integren la banda, i seran 19 les formacions que podran participar, tres bandes en cada secció, a excepció de les categories segona i tercera, en què podran participar fins a cinc formacions. Com és habitual també, les bandes participants es decidiran per sorteig, així com també l´ordre de les actuacions que tindrà lloc els dies 19 i 20 de maig.


A falta de determinar els membres del jurat, allò que ja s´ha definit són les obres obligades de cada secció, que com és habitual tindran als compositors valencians com a. Grans protagonistes. Així, l´obra escollida per a la secció especial serà “Lauro”, de José Alama; la de la primera secció serà “A la lluna de València”, de Miguel Asins Arbo; l´obra obligada per la segona secció serà “Pumpkins”, de Juan Gonzalo Gomez Deval; per a la secció tercera serà “Estampas Valencianas”, de Francisco Grau Vegara; mentre que la peça escollida per a la quarta secció és “Innsbruck Bus” de Rafael.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción