El Festival de Bandes del Marítim es bolca amb els menuts més necessitats del barri

8-11-2017 12:40h


La XXIII edició tindrà lloc diumenge al Teatre El Musical amb la participació de les cinc bandes


 Les bandes de música del districte marítim de la ciutat de València celebraran, el proper diumenge, el seu tradicional Festival de Bandes de Marítim, una cita que arriba enguany a la seua XXIII edició i que serveix per a donar bona mostra de la importància de la música i les bandes també en esta zona de la capital del Túria.


Però enguany la cita, que arrancarà a les 10:00 hores en el Teatre El Musical, situat a la plaça del Rosario, tindrà un doble motiu de celebració, ja que les formacions participants han decidit que les seues actuacions tinguen un caràcter solidari dirigit a la infància. Per això, totes les aportacions solidàries que s´arrepleguen aniran dirigides als xiquets dels barris del Marítim, que viuen en situacions molt desfavorables. Les aportacions es podran lliurar el dia del concert en el vestíbul del Teatre El Musical i seran distribuïdes posteriorment a través de Caritas.


És per això que el festival este any porta per lema “Units per la Infància”, i en ell hi participaran les cinc Societats Msuicals que hi ha al barri: l´Ateneu Musical del Port, la Unió de Pescadors, la Societat Musical Poblats Marítims, la Agrupació Musical Santa Cecília del Grau i el Centre de Música i Dança de Natzaret. Cadascuna de les formacions interpretarà dos obres.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción