La Unió Musical Alqueries porta la suea música fins a Alemanya

7-11-2017 18:14h


La formació té previst actuar el 19 de gener en el marc del Internationaler Blasmusik KongressLa Unió Musical Alqueries viurà, el proper mes de gener, la seua segona experiència internacional en pocs mesos. I és que la formació de les Alqueries, dirigida per Lidón Valer, ha estat convidada a participar en el Internationaler Blasmusik Kongress, un congrés internacional de música que se celebrarà de 18 al 21 de gener de 2018 a la ciutat alemanya d’Ulm.


La trobada, de talla mundial, oferirà durant quatre dies tot tipus d´esdeveniments relacionats amb la música, entre els que hi ha previstos tallers, conferències, exposicions i concerts. Precisament serà en este apartat on la UMA participarà, en una actuació programada per al divendres 19 de gener.


De moment, per a l´ocasió, la banda ja està preparant un concert especial, amb obres d’estils diferents, totes elles compostes per compositors valencians.


La directiva de la societat musical està treballant de valent per portar endavant aquest projecte internacional, on participaran bandes i orquestres d’arreu del món, i que seria la segona experiència d´este tipus en pocs mesos per a la formació valenciana. ´esforç val la pena, ja que, tal i com recorden des de la directiva, aquest viatge serà una experiència internacional més per a la banda, que este estiu ja va participar en el prestigiós World Music Contest (WMC) de Kerkrade (Holanda), on va obtenir una merescuda medalla d’or.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción